LIGE NU:

Biltyve stak af fra politiet

Et ukendt antal gerningsmand stak onsdag aften af fra politiet, efter de havde stjålet en BMW hos en autoforhandler i Nørre Utrup.

Onsdag aften kl. 22.57 brød et ukendt antal gerningsmænd ind hos autoforhandleren Bilforum på Hjørringvej 142 i Nørre Utrup.

Her lykkedes det dem at stjæle en BMW 535 fra biludstillingen, inden de stak af, da alarmen hos forhandleren gik i gang. Bilen havde ingen nummerplader på, da tyvene stak af i den.

Cirka en halv time senere blev bilen set på motorvejen E45 i sydgående retning i nærheden af Haverslev, men politiet måtte opgive at følge efter bilen, da BMW'en kørte alt for hurtigt.

- Sådan en BMW kan jo køre 200-300 kilometer i timen, og der har vi ingen chance for at følge med, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Poiliti, Bent Højgaard.

Bilen blev igen set senere på natten ved Aggersundvej i nærheden af Aars, hvor der var blevet monteret stjålne nummerplader på. Men politiet lykkedes altså ikke med at fange tyvene.

Politiet frygter nu, at bilen skal bruges til andet kriminalitet, fortæller Bent Højgaard.

- Sådan nogle hurtige biler bruges jo tit til at lave andet kriminalitet. Blandt andet ser vi dem, når folk skal flygte fra rambuktyverier og sådan noget. Så det kan man ikke afvise, siger han.

Bilen er en sort BMW 535, der mangler det ene sidespejl. Har man set den bedes man kontakte politiet på tlf. 114.