LIGE NU:

Blokade skaber utilfredshed hos Color Line

Rederiet er ufrivilligt blevet fanget i konflikten.

Lastbilerne ved Color Lines terminal i Hirtshals holder helt stille på kajen. Mange af dem skulle have været med afgangen fra Hirtshals kl 12.15, men en blokade af utilfredse chauffører forhindrede lastvognene i at komme med færgen.

- Vi er kede af det, for det forhindrer os i at drive den virksomhed, vi skal drive. Vi har nogle forpligtelser overfor vores kunder til at drive den på en lovlig og fornuftig måde, siger Jakob Jensen, direktør for Color Line.

Da blokaden gik i gang, valgte rederiet at tage kontakt til politiet, som meldte sig på kajen. Det lykkedes dog ikke politiet at forhindre blokaden, og lastvognene måtte blive i land. Jakob Nielsen understreger, at Color Line ikke er part i konflikten, og han mener, det er forkert at inddrage rederiet i blokaden.

- Kan du ikke forstå, at chaufførerne må tage nogle drastiske midler i brug?
- Nej, det kan jeg ikke. Jeg har sympati for, at de har nogle regler, de har det svært med. Men det kan ikke lade sig løse ved en konflikt. Og slet ikke ved at man tager uskyldige gidsler, altså rederierne og vores godskunder, ind i en konflikt, som man ikke er en del af. Så efter min bedste opfattelse må de sætte til forhandlingsbordet, mener direktøren for Color Line.

Color Line har endnu en afgang mandag omkring midnat, og der er igen varslet om blokade. Hvis situationen er den samme som ved middagstid, er Jakob Jensen ikke i tvivl om, hvad han skal gøre.

- Vi vil forsøge at få vores trafik med, og hvis der er nogle, der vil forhindre det, så må vi ringe til politiet igen. Så må vi se, hvad der sker. Men vi er indstillede på, at vi skal gennemføre vores sejladser, siger han.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden