Blokhus FC kaptajn forlænger

Klubbens anfører Peter Tranberg har fået kontraktforlængelse sæsonen ud.

I vinterpausen er Blokhus FC i gang med forberedelserne til forårets kampe, hvor en topplacering skal forsvares. En vigtig brik i disse forberedelser er kontraktforlængelsen med klubbens anfører Peter Tranberg.

-Vi har en meget ung og talentfuld trup og derfor er en spiller som Peter afgørende for holdet både på og uden for banen, fortæller Blokhus FC direktør Mogens Andersen.

Selv ser Peter Tranberg frem til at tage hul på forårssæsonen i den blå trøje. En forårssæson som tegner til at blive spændende for Blokhus FC, hvor en god start på foråret er en afgørende faktor for at være med helt fremme.

- Jeg er glad for at være i klubben og derfor også glad for denne forlængelse. Vi går et spændende forår i møde, så det ser jeg meget frem til og jeg håber vi kan være med helt fremme når det hele skal afgøres i de sidste kampe, siger anfører Peter Tranberg.
Flere spillere i truppen har kontraktudløb ved årsskiftet og derfor er klubben i dialog med dem alle netop nu.

- Vores topplacering i 2. division vest er baseret på en flot holdpræstation, som alle i klubben har bidraget til. Peter er således den første af forhåbentlig flere forlængelser indenfor en meget nær fremtid, siger Mogens Andersen.