Blokhus FC mister licens til 1. division

Det stadion, hvor Blokhus FC spiller sine hjemmekampe, er dømt ude af DBU. (Arkivfoto) Foto: Ib William Christensen

Blokhus FC er frataget deres licens til at spille i 1. division i den kommende sæson, men det bekymrer ikke klubbens direktør.

Det skriver bold.dk

DBU meldte tirsdag ud, at Blokhus FC i den kommende sæson har fået frataget deres licens til at spille i 1. division. Den udmelding tager direktøren for Blokhus FC, Erik Just, med ophøjet ro.

- Jeg også hørt det men har ikke haft tid til at kigge på det svar, DBU har sendt. Vi må ind og kigge på, hvilke krav de mener, vi ikke lever op til, og så må vi tage den lokalt, siger direktør Erik Just til bold.dk.

- Vi har mulighed for at anke sagen, og vi har mulighed for at komme tilbage med en handlingsplan for, hvordan vi vil løse tingene. Så umiddelbart tager vi det stille og roligt, siger direktøren.

DBU giver den begrundelse, at klubbens stadion ikke lever op til kravene, fordi det ikke er omkranset af en effektiv aflukning, og fordi der ikke er 300 siddepladser.

Blokhus FC ligger i øjeblikket til nedrykning på en 13. plads i 1. division med 10 point op over stregen, hvor Akademisk Boldklub ligger nummer 11 med 21 point.

Forsiden lige nu