Boldsen fik første AaB-sejr

Joachim Boldsen og AaB fik sæsonens første sejr, da nordjyderne overraskede med en sejr hos Århus GF, der indtil lørdag havde maksimumpoint i herrernes liga.

AaB Håndbold har ikke fået den bedste start på sæsonen. Lørdag fik nordjyderne med Joachim Boldsen som playmaker dog fuld gevinst, da holdet på udebane slog Århus GF. Sejren på 32-30 var AaB'ernes første i denne sæson og betyder, at Boldsen og kompagni holder snor i topholdene i Tele2 Ligaen.
Det århusianske hjemmehold, der har vundet efterårets to første kampe, manglede tempo i spillet og blev specielt i første halvleg straffet, når nordjyderne udnyttede de mange tekniske fejl til at slå kontra. Det betød, at Århus GF gik til pause i NRGi Arena bagud 12-15.
Den næsten to meter høje stregspiller Dimitri Kuzelev holdt med 10 scoringer Århus GF inde i kampen og sørgede således for, at der halvandet minut før tid fortsat var spænding om udfaldet. Alligevel endte det med en nordjysk tomålssejr.
AaB har efter sejren tre point, mens århusianerne har fire point. FCK fører efter tre runder med seks point.