Borgmester: Det så ikke godt ud

Foto: TV2/Nord

Hjørring Kommunes Borgmester vil tage en snak med opholdsstedet Nordlien, efter at TV 2s Operation X mandag aften viste, at kommunen tilsyneladende bliver snydt af opholdsstedet.

Mandag aften fortalte TV 2-programmet Operation X, at flere nordjyske opholdssteder svindler sig til millioner af offentlige kroner.

 - Jeg synes ikke det så godt ud, siger Hjørring Kommunes Borgmester, Arne Boelt (Soc.dem.), efter han har set aftenens Operation X-udsendelse på TV 2.

Programmet dokumenterede, at opholdsstedet Nordlien tilsyneladende snyder Hjørring Kommune for omkring 300.000 kroner hver måned. Hjørring Kommune har anbragt fire unge på Nordlien, og det betaler kommunen 9,6 millioner kroner for hvert år.

Tirsdag formiddag blev samarbejdet med Nordlien så diskuteret på direktionsmødet i kommunen. Umiddelbart efter mødet kunne Arne Boelt fortælle, at man vil tage en snak med Nordlien og undersøge sagen nærmere.

- Hvis vi er blevet bedraget for at sige det rent ud, så vil vi selvfølgelig overveje hvilket næste skridt, der er i det. Men selv om det måske kan lyde mærkeligt, så er vi stadig af den opfattelse, at vi får et rigtigt godt pædagogisk tilbud deroppe, og vi har haft god held med de borgere, vi har haft placeret deroppe, siger Borgmester Arne Boelt efter formiddagens direktionsmøde i Hjørring Kommune.

Forsiden lige nu