LIGE NU:

Borgmester tager tabt sag til efterretning

Efter tabt sag om sygedagpenge vil Rebild Kommune nu tage Ankestyrelsens dom til efterretning.

Efter næsten et års kamp mod Rebild Kommune har Klaus Bo Døssing fået medhold i sin klage over, at kommunen ikke vil godkende ham til at komme på sygedagpenge. Kommunen har gennem hele forløbet ment, at Klaus Bo Døssing er i stand til at forsørge sig selv, men det har han nu fået Ankestyrelsens ord for, han ikke er.

- Det er jo det, vi har Ankestyrelsen til. Vi er i forvaltningen en myndighed, og vi skal træffe beslutninger i forhold til gældende love og regler. Det har vi gjort i rigtig mange sager og også i den her sag, og det er så blevet påklaget, og det tager vi selvfølgelig til efterretning og retter ind efter det, siger borgmester i Rebild Kommune Leon Sebbelin.

Leon Sebbelin siger, han hverken kan eller vil kommentere på den konkrete sag, men ifølge borgmesteren får Rebild Kommune medhold i 71 procent af de ankesager, der er på sygedagpengeområdet, hvor den gennemsnitlige landsprocent er 74.

3F har i forbindelse med sagen rettet en skarp kritik mod Rebild Kommune, som fagforeningen beskylder for ikke at ville tilkende syge sygedagpenge, men det afviser Leon Sebbelin.

- I forhold til den kritik, 3F rejser af vores generelle sagsbehandling i kommunen, så matcher vi i hvert fald det, som ellers sker rundt om i landet, siger borgmesteren.

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Fisketrappe

Klager bremser projekt ved fisketrappe - regning kan ende hos skatteborgerne

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Til forsiden

Til forsiden