Borgmester underviste 6.C

I denne uge er borgmesterkontoret flyttet il Aalborg Øst, og borgmester Thomas Kastrup Larsen benyttede blandt andet lejligheden til at give den som gæstelærer på Herningvejens Skole.

I denne uge er Aalborg Kommunes Borgmesterkontor flyttet til Aalborg Øst. Tirsdag har der været Åbent Borgmesterkontor, Thomas Kastrup-Larsen har undervist på Herningvejens Skole og sidste på eftermiddagen besøger borgmesteren projektet "9220 fædre gør en forskel".

Da der tirsdag formiddag var Åbent Borgmesterkontor havde borgerne i Aalborg Øst mulighed for at hilse på borgmesteren og medarbejderne på kontoret og høre om, hvordan arbejdet på et borgmesterkontor foregår.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen underviste tirsdag eftermiddag en klasse på Herningvejens Skole om sin politiske karriere i Aalborg Kommune. Thomas Kastrup Larsen fortalte 6.C om de demokratiske processer i en kommune, og efterfølgende svarede han på spørgsmål fra eleverne. Efter undervisningen mødte borgmesteren elevrådet på skolen.

Sidst på eftermiddagen tirsdag stod den på besøg hos projektet "9220 fædre gør en forskel", som er 10 frivillige fædre der skal klædes på til at gøre en forskel for familie, unge og børn i forhold til integration.

Forsiden lige nu