Børnepasning i Bilka

Nyt tilbud i varehuset i Skalborg: Pasning af de ansattes børn

Der bliver tumlet og leget til den helt store guldmedalje i et mødelokale i Bilka i disse dage. For mens mor og far har travlt med at betjene kunder og tage julegaver retur, kan de små blive passet i det, de selv har døbt Bilka-børnehaven.

I tiden omkring jul og nytår tilbyder Bilka i Skalborg nemlig en ekstra service til deres ansatte, så ungerne kan blive passet hver dag fra kl. 7-16. Noget, som vækker stor glæde blandt de ansatte:

"Det betyder jo, at man har muligheden for at bidrage ekstra herude (i butikken, red.), hvor man ved at der er presset og masser af kunder," fortæller Henriette Elkjær, som til daglig er områdeansvarlig i Bilka og mor til to børn i den midlertidige børnehave.

"Jeg synes, det er en god løsning, når man skal have privatlivet til at hænge sammen og konen også arbejder i butik," siger Martin Hansen. Hans datter bliver også passet i Bilka-børnehaven, mens han passer sit job som salgsleder.
I et stort mødelokale fyldt med tæpper, puder og alverdens legetøj hygger børnene sammen med to ansatte fra Bilka, der sørger for at børnene ikke kommer til at kede sig i dagens løb. Og ifølge seksårige Jeanette Elkjær er der nok at fordrive tiden med i den midlertidige børnehave:
"Vi ser film og maler julekugler og tegner," fortæller hun, mens hun får vejret efter en ordentlig pudekamp.
Ordningen med Bilka-børnehaven mellem jul og nytår har kørt siden 2009.