LIGE NU:

Børnetegninger fra Frederikshavn skal til København

Tre af de tegninger, som børn fra daginstitutioner i hele Frederikshavn Kommune har tegnet i anledning af DM i badminton, skal nu op at hænge i København.

Sportschef Finn Trærup-Hansen fra Danmarks Badminton Forbund blev så glad for de tegninger, som børn fra daginstitutioner i Frederikshavn Kommune har tegnet til DM i Badminton, at han har valgt tre tegninger ud, som kommer med hjem til hans kontor i København.

Der mangler ellers ikke kunst på kontoret i København. For eksempel hænger der et kunstværk, der er udført af en internationalt anerkendt kunstner. Billedet forestiller Poul Erik Høyer i sejrsrusen fra OL i Atlanta 1996, hvor han rev sin trøje i stykker. Men børnenes tegninger har en værdi som professionelle kunstværker ikke kan hamle op med, mener Finn Trærup-Hansen:

- Det handler jo om drømme. Børnenes tegninger er i høj grad et udtryk for de drømme, de har. Og i mit daglige arbejde er det jo også drømmene hos vores spillere, jeg som sportschef arbejder med, siger Finn Trærup-Hansen, i en pressemedelelse.

De tre tegninger er tegnet af henholdsvis Cecilie Frederiksen fra Hulsig, Kia fra 2.a i Abildgårdskolens SFO og Daniel fra Bangsboklubben.