Brovst Speedway må vente

Tre af de otte ligaklubber i speedway har endnu ikke fået godkendt deres budgetter for næste sæson og skal igennem et ekstra tjek.

<b>Blå stempel mangler</b>
Speedwaysæsonen 2007 er forlængst overstået, men det kniber fortsat med endeligt at kunne præsentere holdene i næste års danske speedwayliga.
Tre af de otte klubber har nemlig endnu ikke fået det blå stempel af Danmarks Motor Unions (DMU) speedwaydivision.

<b>En ekstra snak</b>
- Vi skal have en ekstra snak med de tre klubber, fordi vi har nogle ekstra spørgsmål omkring deres regnskaber og oplæg til budgetter for næste sæson. Der er nogle ting, vi ikke lige kan gennemskue, og dem vil vi godt have forklaret, siger Niels Munk Nielsen, der ikke vil fortælle, hvilke klubber, det drejer sig om.

<b>Næste års liga</b>
Han vil heller ikke begynde at spekulere i, om det kan betyde, at nogle klubber ikke får lov til at stille op i næste års liga, men understreger dog, at man ikke vil gå på kompromis med kravet om økonomisk ansvarlighed fra klubbernes side.

<b>Økonomien</b>
- Økonomien skal være i orden. Det værste, der kan ske er, at en klub får problemer i løbet af sæsonen og bliver tvunget til at trække sig. Vi vil gerne undgå tilstande som i Sverige, hvor der er klubber, der skylder flere millioner kroner væk, siger Niels Munk Nielsen, der forventer endelig afklaring inden jul.