Bulldogs tog første stik

Det er ikke kun i ishockey, der i disse dage bliver spillet slutspil. I den bedste danske floorballrække er de nået til kvartfinalerne, og også her er Frederikshavn repræsenteret. Lørdag tog Bulldogs hjemme mod Benløse.

Inden dagen kamp var Frederikshavn Bulldogs store favoritter. Hjemmeholdet blæste da også gæsterne fra Benløse af banen i første periode. Lynhurtigt blev kom Bulldogs foran 4-0, inden Benløse får lov til at pynte på resultatet.

I anden periode var det dog nogle tandløse bulldogs, der gik på banen. Benløse udligner til 4-4 inden 3. og afgørende periode.

I tredje periode bidder hjemmeholdet dog fra dig og viser, hvem der bestemmer i hundehuset, som de lokale kalder Abilgårdhallen. Bulldogs vinder 6-4. Holdet fører dermed 1-0 i kampe i kvartfinaleserien, hvor der spilles bedst af fem

- Vi kan tage det med os, at vi har lært Benløse at kende. Det er et typisk sjællandsk hold, der spiller offensivt og presse højt. Det er vi ikke vant til, og det kom lidt bag på os. Specielt i anden periode, men det retter vi til i morgen, sagde Bulldogs' Lars Jespersen efter kampen til TV2/Nord

For at rejse mindst muligt spiller de to hold allerede mod hinanden igen søndag eftermiddag. I næste weekend er det så Benløse, der har hjemmebanefordele bøde lørdag og søndag, inden en eventuel femte kamp bliver spillet i Frederikshavn igen efter.