Foto: Mikkel Thomasen

Cheftræner forlader Vikings

Aalborg Vikings' cheftræner James Vear forlader klubben før tid.

I sommer tegnede Aalborg Vikings en toårig kontrakt med den engelske træner James Vear, og han var også ved roret i sæsonen 13/14, som var den hidtil bedste sæson for holdet.

Nu er James Vear nødt til at forlade klubben før tid. Både klubben og James Vear ville gerne fortsætte samarbejdet, men personlige årsager gør, at James Vear nu må søge hjem til familien i England.

- Jeg er meget ked af at måtte forlade stillingen. Det har været en svær beslutning at tage, men jeg tror, at det er det bedste både for mig og holdet. Jeg vil gerne takke holdet og trænerstablen for tiden i Aalborg, siger James Vear.

Aalborg Vikings har allerede fundet en ny cheftræner, der skal føre klubben videre i den indeværende sæson. Det er serbiske Ivan Kuzmanic, der i denne sæson har været assisterende træner for Vikingerne.

- Det er rigtig trist, at vi må afbryde samarbejdet med Vear, men nu må vi se videre, og vi har heldigvis allerede fundet en ny kompetent træner. Han har været træner for flere serbiske klubber, han har også været elitetræner og ungdomstræner i flere danske 1. divisions klubber, siger Direktør John Bennetsen.

I første omgang har klubben og den nye cheftræner tegnet en kontrakt, der varer resten af sæsonen.