00:31

Nikola Aistrup har tidligere haft succes i Post Danmark Rundt. Nu skal bakketrøjen genvindes. Foto: Team Concordia/Sven Erik Sode

1 af 2

Concordia går efter klassement og bakketrøje

Concordia Forsikring Riwal har udtaget holdet til Danmarks Tour de France - Post Danmark rundt. Målet er en topplacering samt at forsvare bakketrøjen.

Post Danmark Rundt-feltet ruller over de danske veje fra den 31. juli til 4. august. Og her vil danskerne formentlig se det nordjyske hold Concordia Forsikring Riwal i en fremtrædende rolle.

- For første gang vil vi prøve at køre med om det samlede klassement med Martin Mortensen. Derudover er det vores klare mål at genvinde Nikola Aistrups bakketrøje. Og så har vi Martin Grøn i kampen om den hvide ungdomstrøje, siger manager Mogens Kristensen.

Holdet samles i morgen, hvor der skal køres gadeløb i Aalborg. Herefter tager de til Fyn, hvor de er samlet indtil løbet går i gang.

Holdet består af:

Martin Mortensen, Nikola Aistrup, Michael Berling, Martin Grøn, Mathias Gade Jacobsen, Kasper Klostergaard, Mikkel Mortensen og Christofer Stevenson.