Foto: TV2 Nord (Arkiv)

Contadors sidste løb direkte på Salto

Når den spanske cykelstjerne Alberto Contador tirsdag den 18. august i Aalborg kører sæsonens sidste løb, kan løbet ses direkte på TV2 Nord Salto fra kl. 18.15.

Alberto Contador får i Aalborg selskab af flere af Tinkoff Saxos danske profiler. Blandt dem er nordjyske Michael Valgren, som var en af Contadors hjælperyttere under Tour de France og vinderen af Post Danmark Rundt, Christopher Juul Jensen.

Aalborg Mægleren Grand Prix køres i Aalborg centrum fra kl. 18.30 til ca. 19.45, og hele løbet vises direkte på TV2 Nord Salto, og arrangørerne forventer, at op i mod 30.000 tilskuere vil følge løbet langs den godt to kilometer lange rute.

- Vi er glade for at kunne give seerne mulighed for at følge løbet på TV2 Nord Salto, og der er lagt op til en rigtig cykelfest i Aalborg, hvor det bliver spændende og se om de danske eliteryttere kan slå verdensstjernen, siger redaktionschef på TV2 Nord Salto, Jesper Christiansen.

Udover selve gadeløbet vil der også i Nordjylland Live på tirsdag aften kl. 19.30-20.20 være masser af reaktioner fra rytterne efter løbet.

Udover at deltage selve gadeløbet i Aalborg skal Alberto Contador også på virksomhedsbesøg hos Nordlux i Aalborg og møde borgmesteren Thomas Kastrup Larsen. De nordjyske cykelfans kan også møde verdensstjernen til autografskrivning tirsdag kl. 17.30 hos Louis Nielsen i Aalborg.