02:08

1 af 2

Crossfit er for de få rå

I alt fald i Crossfit-klubben by the Mill i Aalborg, hvor de nu kombinerer motionsformen med svømning.

Crossfit er et styrke- og konditionsprogram, der handler om at presse kroppen til det absolut yderste. Og det bliver taget bogstaveligt i CrossFit by the Mill i Aalborg, der har givet intensiteten et hak opad.

- Det er helt naturligt for os, at vi nu tager svømning med ind i træningen. Det er en sport, hvor man bruger hele kroppen, og det er med til at skrue hårdheden op, siger en af ejerne af Crossfit by the Mill.

Normalt varer en crossfit-træning omkring en time, men med turene i bassinet er deltagerne oppe på omkring halvanden time i noget, mange 'almindelige' nordjyder ville betegne som helvede.

- Jeg kan mærke, at det giver ekstra styrke på grund af, at jeg er ekstra smadret, men fuck det er hårdt fortæller en af deltagerne 17-årige Kristian Røndrup.

Onde tunger ville måske kalde træningen spild af tid, men der er visse fordele ved galskaben. Ikke få af udøvernes kroppe, som TV2/Nords udsendte stødte på ved en træning i Sæby Svømmehal i weekenden, var som skåret i granit. Og de så endda glade ud under den udmarvende træning.