Slukørede spillere efter et pinligt nederlag til mod Lyngby Foto: Ivan Bitsch

Curth: Det var vi selv skyld i

AaB fik mandag aften endnu en kold dukkert, da holdet tabte på hjemmebane til upåagtede Lyngby.

Efter en fremragende start på sæsonen, hvor AaB var ubesejrede i de første syv kampe, er stimen nu vendt. Først tabte holdet til 1. divisionsholdet Viborg i pokalturneringen. Kampen efter var det FC Nordsjælland, der tog alle tre point mod AaB. Efterfølgende var det FCK's tur til at vinde, og mandag nåede nedturen nye højder, da nordjyderne på hjemmebane måtte se sig slået af bundholdet Lyngby.

- Vi står nu med nul point i september måned, så det har været en hård, trist og regnfuld måned. Det er selvfølgelig enormt ærgerligt, og det er vi ramt af inde i omklædningsrummet, sagde en tydeligt skuffet Jeppe Curth efter kampen.

Det hele startede ellers perfekt for AaB. Efter bare syv minutters spil sendte Rasmus Würtz bolden i kassen, og bare et halv minut efter kunne Jeppe Curth se sit hovedstød blive reddet på stregen. Men derefter gik det bare mere og mere ned ad bakke. Spillet faldt fra hinanden, og efter godt 20 minutters spil udlignede Lyngbys Emil Larsen.

I anden halvleg blev det hele bare værre. AaB's talentfulde kantspiller, Lucas Andersen, fik en frispilning, men han missede målet med bare få centimeter. De tilskuere, der troede på, at AaB nærmede sig et føringsmål, fik sig en lang næse. Kort efter Lucas Andersens afbrænder fik Lyngby et hjørnespark. Det udnyttede sjællænderne. Kim Aabech headede bolden i mål til kampens resultat 2-1 til Lyngby.

- I Dag scorer Lyngby på de muligheder, de har. De har ikke så meget andet. Vi laver lidt for mange opspilsfejl. Vi hænger i bremsen nogle steder. Det er ikke, fordi vi ikke løber de meter, der skal løbes, eller fordi vi ikke følger taktikken. Det vil bare ikke lige, som det ville i starten af sæsonen, sagde Jeppe Curth.

- Vi ville og skulle vinde den her. Lyngby kommer efter at have haft en dårlig start på sæsonen. Men det lykkedes ikke. Det er lige meget, om vi var kæmpe favoritter, men vi vandt ikke i dag. Det er vi selv skyld i, fortsatte han.