Foto: Allan Storkborg

Curth er klar igen

AaB's angrebsprofil er blevet sin skade kvit.

Efter en periode hvor resultaterne ikke rigtig gik AaB's vej, er det nordjyske hold kommet i gang igen. Senest blev det til en 2-0 sejr over ellers formstærke Horsens, og nu vender profilen Jeppe Curth tilbage fra sin skade. Det er noget, som glæder klubbens træner.

- Jeppe er fuldt ud klar og træner med for 100 procent igen, hvilket også betyder at han er spilleklar til opgøret mod FC Midtjylland, siger han til klubbens hjemmeside.

Kampen mod FC Midtjylland spilles søndag den 20. november. Og her må AaB se bort fra to spillere fra den bagerste kæde.

- Til gengæld er Kasper Bøgelund efter kampen i lørdags ude resten af efteråret med et brækket kraveben, mens Lucho fik et spark under knæet i weekendens Danmarksserie-kamp, så vi holder ham ude af træningen i et par dage, lyder det videre fra AaB's cheftræner, der også holder yderligere to spillere ude af træningen i nogle dage.

- Vi aflaster Kenneth Emil Petersen og Patrick Kristensen i denne uge, da de døjer med henholdsvis en stramning i baglåret og en overanstrengt lyske. Vi forventer dog, at de begge er klar til at træne fuldt ud enten fredag eller mandag, afrunder Kent Nielsen.