LIGE NU:

Curth om nye Hobro-spillere: - Det er godt hentet

Hobro IK har hentet to rutinerede Superliga-spillere til klubben før forårssæsonen, og himmerlændingene har gjort nogle gode handler, mener TV2/Nords fodboldekspert Jeppe Curth.

Hobro IK har brugt vinterpausen på at rokere lidt rundt i truppen. Stortalentet Emil Berggreen er blevet solgt til den tyske klub Eintracht Braunschweig, mens to rutinerede Superliga-spillere er trukket i den blå-gule Hobro-trøje.

Før transfervinduet smækkede i sikrede Hobro sig midtbanedynamoen Mikkel Thygesen, som er kommet til fra Brøndby. Den 30-årige midtbanespiller har mere end 300 Superliga-kampe og tre landskampe i benene, og ifølge TV2/Nords fodboldekspert Jeppe Curth er han en god investering.

- Det er godt hentet. Han er en energisk type med stor rutine. Hans løbekapacitet er større end de fleste andres, så det er en spiller, som passer ind på Hobro-mandskabet, siger Jeppe Curth.

Torsdag aften offentliggjorde Hobro, at man har hentet en anden tidligere landsholdspiller. Offensivspilleren Mikkel Beckmann spiller i Hobro indtil sommeren 2016, og den 31-årige spiller kan blive en juvel for oprykkerklubben.

- Berggreen blev solgt til Tyskland og man manglede derfor akut en angriber. Mikkel Beckmann er ikke samme type som Berggreen, men han har prøvet meget og er også tidligere landsholdsspiller, så jeg ser det som en klar forstærkning, hvis de kan få ham i gang, vurderer Jeppe Curth.

Hobro indleder 22. februar forårssæsonen i Superligaen med en udekamp mod SønderjyskE.

Hør også, hvad Jeppe Curth mener om AaB's nyerhvervelse Andreas Blomqvist i klippet over artiklen.