Foto: TV2/Nord

Cyklist røg igennem bilrude

En cyklist kolliderede søndag eftermiddag med en bil - og fløj ind igennem forruden. Bilisten fortsatte 50 meter, før han stoppede.

Ulykken skete klokken 16.30 mellem Hadsund og Mariager. En cyklist kom kørende ad Mariagervej, da han pludselig blev ramt af en venstresvingende bil. I bilen sad en 80-årig mand, som ikke havde opdaget cyklisten. Det fortæller vagtchef hos Nordjyllands Politi Per Jørgensen.

Ved sammenstødet røg bilisten ind gennem forruden. Til at begynde med opfattede bilisten det åbenbart ikke, for han forsatte 50 meter frem, før han undrede sig over, at der lå en mand i bilen.

På trods af den alvorlige ulykke er cyklisten uden for livsfare. Ifølge Per Jørgensen reddede det formentlig hans liv, at han bar cykelhjelm. han slap med et brud på lårbenet og snitsår.

Bilisten slap helt uden skrammer. Han slipper dog formentlig ikke fra sammenstødet uden et efterspil med politiet.
Vagtchef Per Jørgensen siger til TV2/Nord, at man overvejer, om den ældre herre bør beholde sit kørekort. For det første fordi han ikke med det samme reagerede på, at en mand røg gennem forruden på bilen. Og for det andet fordi han egentlig ikke rigtig mente, at han havde gjort noget galt, fordi han ikke havde set cyklisten.

Efter ulykken blev bilisten hentet af nogle familiemedlemmer, mens cyklisten blev bragt til sygehuset.