01:46

Her ses direktør Jette Andersen på promotionturen.

1 af 2

Dana Cup 2015 slår rekord

Den nordjyske fodboldturnering Dana Cup har vokseværk. Dette års udgave forventes at sætte deltagerrekord.

Der er lang tid til sommer, men allerede nu har arrangørerne af fodboldstævnet, Dana Cup, fundet det store smil frem. Den nordjyske turnering regner med, at dette års udgave vil blive den bedst besøgte nogensinde.

- Vi er altid forsigtige med udmelding om antal deltagere i Dana Cup. Vi er bange for at skuffe dels os selv og dels de mange klubber og andre, der hjælper til ved Dana Cup. Men i år er jeg meget sikker, når jeg tør sige, at vi får den hidtil største Dana Cup, siger direktør Jette Andersen.

Direktøren er en del af det nordjyske hold, der lige er kommet hjem fra en promotiontur i USA, Mexico og Costa Rica. Her har de fået klare indikationer om, at der fra denne del af verden vil komme mange deltagere.

Den store internationale opbakning til det danske stævne glæder arrangørerne, og de mange udenlandske hold er også en af grundene til, at man forventer rekord mange tilmeldte hold i år.

- Sidste år deltog 1011 hold i turneringen. Tilmeldingen nu ligger en del over tilsvarende tidspunkt i 2014, der jo er rekordår. Lige siden tilmeldingen begyndte, har der været pres på, og vi har hele tiden kunnet konstatere den øgede interesse, siger Jette Andersen.

Under det store stævne vil op i mod 30.000 mennesker besøge Hjørring-området.