LIGE NU:

Danmarks bedste campingplads er i Nordjylland

Europas førende online campingguide [url=http://da.camping.info/]www.camping.info[/url] har fundet de mest populære campingpladser i Europa. Her optræder en nordjysk campingplads, som også er den bedste i Danmark. Se hvilken her.

Så kan vi her i Nordjylland prale af at en af Europas mest populære campingpladser findes i vores region.

Det er Skiveren Camping i Ålbæk, der nu er den mest populære i Danmark og nummer 88 i Europa. Det er Europas førende online campingguide, der med sine prestigfylde Camping Info Award 2015 har fundet de mest populære i Europa.

- Det allerbedste ved den fornemme placering er, at det er kunder som har stemt på os. Det er dejligt, siger Bruno Rytter Skiveren, ejer af Skiveren Camping, til TV2/Nord.

Skiveren camping er grundlagt i 1958 og sidste år blev der booket ikke mindre end 79.000 overnatninger. Pladsen har både minigolf, udendørsbassin og wellnesscenter. Campingpladsen råder over mere end 595 pladser og er beliggende direkte ved vandet.

Danmark er repræsenteret med to campinganlæg på den europæiske top 100 blandt 24.830 campingpladser. Lige bag Skiveren, på en 89. plads blandt de 100 bedste ligger Hvidbjerg Strand Feriepark i Blåvand. Europas to mest populære campingpladser ligger i Sydtyrol.

Førstepladsen gik til Caravan Park i Sexten. Andenpladsen tilhører Camping Seiser Alm i Völs.