Danmarks bedste håndboldpiger

U-14-pigerne fra Strandby/Elling har vundet alt denne sæson - incl. DM.

Strandby/Elling IF har Danmarks bedste håndboldpiger. U-14 håndboldpigerne fra Strandby/Elling IF har vundet alt i denne sæson. Også det danske mesterskab.

Historien om Strandby/Elling IF?s U-14 håndboldpiger er historien om et hold, der bare vinder og vinder. I denne sæson har holdet vundet flere pokaler, heriblandt det danske mesterskab og Thy Cup.

Det er ret imponerende, at en forholdsvis lille klub som Strandby/Elling IF kan vinde det danske mesterskab, men endnu mere imponerende er det, at det er præsteret med bare ni forskellige spillere. Men dem, der er, er bare rigtig gode.

Men det er ikke kun de sportslige resultater, der gør holdet unikt. Også uden for banen er pigerne dygtige til at passe på hinanden, som var de én stor søskendeflok. Og det er ikke hver dag, man oplever det midt i en elitesport.

Men snart bliver holdet splittet, da nogle bliver for gamle og rykker op på U-16 holdet. Så holdet brugte påsken på at sætte et flot punktum for en fremragende tid og sæson.
 
Og punktummet blev fornemt sat. Med en finalesejr på 24-14 over et norsk hold ved Rødspætte Cup har holdet nu gjort rent bord i sæsonen 2010/2011.

Forsiden lige nu