Danmarks bedste røgede krondyrfilet

Danmarks bedste røgede krondyrfilet finder du hos Mesterslagteren i Aalbæk. Den blev kåret på Foodexpo 2008 i Messecenter Herning søndag.

<b>Lækkerier i aalbæk</b>
Blandt lækkerierne i køledisken hos Mesterslagteren i Aalbæk finder man en røget krondyrfilet, der netop er kåret som Danmarks bedste inden for kategorien tørrede og røgede kødprodukter.

<b>Slagtermestrenes fagkonkurrence</b>
Kåringen skete søndag ved de danske slagtermestres fagkonkurrence, der fandt sted i forbindelse med Foodexpo 2008, som i disse dage foregår i MCH Messecenter Herning.

<b>Slagteren i Aalbæk</b>
Slagtermester Judith Larsen driver Mesterslagteren i Aalbæk.
Men det er forretningens mestersvend Torben Holm, der står bag den røgede krondyrfilet, som konkurrencens dommere beskrev som et utroligt lækkert produkt, fremstillet med stor sirlighed og finesse.

- Jeg kan da ikke undgå at blive både glad og beæret over så fin en bedømmelse fra nogle meget kompetente fagfolk, siger Morten Holm, der tilføjer, at krondyrfileten allerede er lidt af et hit blandt forretningens kunder.

- Krondyrfileten er på én gang både meget smagfuld og meget mager. Dermed rammer produktet præcist det, som stadig flere af vores kunder efterspørger. Skærer man fileten ud i meget tynde stykker, er den blandt andet meget velegnet til carpaccio som alternativ til oksekød, siger Torben Holm.