LIGE NU:

Danmarks billigste hus ligger i Bindslev

Har du 95.000 kroner? Så kan du blive husejer i Bindslev. Her ligger nemlig Danmarks absolut billigste hus. [b]Se billeder af huset her. [/b]

Normalt kommer man ikke langt for 95.000 kroner på boligmarkedet. Men for netop den sum kan huset på Parkvej 16 i Bindslev blive dit. Og med den beskedne pris er huset også Danmarks billigste hus netop nu. 

Huset er fra 1857. Det er 90 kvadratmeter stort og rummer en stue, tre værelser, et badeværelse og et køkken. Man får også en carport med i købet, og det ligger alt sammen på en grund på 433 kvadratmeter - kun 200 meter fra Bindslev Skole. 

- Du kan få en campingvogn eller en brugt bil for de penge. Du kan normalt ikke finde noget, der minder om et hus for 95.000 kroner, siger ejendomsmægler Jesper Carlsson fra Home i Hjørring. 

Huset trænger bestemt til en kærlig hånd, men koster til gengæld kun en tredjedel af, hvad Danmarks næstbilligste hus koster. Home i Hjørring, der har boligen til salg, beskriver huset i knap så flatterende vendinger, som man normalt ser, når det drejer sig om huse:

"Huset er i dårlig stand" og " huset sælges med komplet ansvarsfraskrivelse", står der i beskrivelsen af huset. Men er man fiks på fingrene, så kan man sætte huset i stand billigt, siger Jesper Carlsson: 

- Selv om huset trænger til en renovering, så er det heller ikke dårligere. Det kan laves til et ganske fornuftigt hus for få midler, siger han. 

Huset må anvendes som sommerhus, hvilket også øger muligheden for at få det solgt. Selv om huset i Bindslev kun har været til salg i fem dage, så har der allerede været en del interesserede. 

- Selv i Bindslev, selv på det her marked, så er det et rigtig billigt hus. Og når man også kan bruge det som sommerhus, så er det altså endnu billigere, for det ligger kun cirka seks kilometer fra en af Danmarks bedste strande, nemlig Tversted Strand, siger Jesper Carlsson. 

Bindslev har 1000 indbyggere - og har både skole og indkøbsmuligheder.