Danmarks sødeste hund er fra Odder

De sidste fire dage har man kunnet stemme på Danmarks Sødeste Hund. Afstemningen sluttede i eftermiddag, og vinderen blev Balder fra Odder. Nordjyske Poxy blev runner-up.

Hunden Poxy fra Aalborg Øst var med helt fremme i feltet, da Danmarks Sødeste Hund blev fundet ved brugerafstemning. Men den et år gamle gamle blanding af pekingeser og foxterrier måtte se sig slået.

Vinderen blev nemlig Balder fra Odder.

<b> En legehund </b>
Balder, der er en blanding af en border collie og en en berner sennen, er seks måneder gammel, og høstede størstedelen af de 36.000 stemmer, der blev afgivet i konkurrencen.

Balder er god til at lege med alt - selv ligusterhækken ind til naboen kan bruges som legetøj.

<b> Kun for sjov </b>
Hjemme hos familien er de meget begejstrede for, at Balder har vundet:

- Vi stillede kun op for sjov, men siden vi fik at vide, at Balder var gået i finalen, har computeren stået tændt hele tiden. Og vi har fulgt med i, hvor mange stemmer han havde hver eneste time, lyder det stolt fra familiens 15-årige dreng, Anders Kragh Martinussen.

<b> Tilbage til hverdagen </b>
For Poxis vedkommende er der dog ikke grund til at græde over den manglende triumf. Der er masser at tage sig til tilbage i det nordjyske.
Han elsker både boldspil, lange gåture og at tumle rundt med sin bedste ven - den 16 uger gamle franske bulldog, som han bor sammen med, oplyser Vi Med Hund til tv2.dk

<b> Slutstillingen </b>
Balder fik 40 procent af stemmerne, mens Rosa fra Esbjerg fik 31 procent. Nordjyske Poxy fik 16 procent af stemmerne, mens Tofk fra Taastrup fik 13 procent