Danskernes Parti får udenlandsk støtte

Foto: arkivfoto

Det nye nationalistparti har fået økonomisk støtte fra udlandet.

Danskernes Parti stiller til november op til valg i mindst 5 kommuner heriblandt Hjørring og desuden i 4 ud af 5 regioner heriblandt Region Nordjylland, hvilket betyder, at næsten alle danskere kan stemme på partiet.

Danskernes Parti, der til kommunalvalget i november stiller op med spidskandidaten Morten Borup i Hjørring, får støtte  fra udlandet, når de påbegynder sin valgkamp.

Det er både finansielt og aktivistisk at det nationalistpartiet bliver bakket op af udenlandske ligesindede.

I maj har Danskernes Partis valgfond modtaget 5.000 SKK fra Svenskarnas parti i Sverige.

- Vi vil absolut støtte Danskernes Parti på flere områder. Vi vil sende en delegation, hvor jeg selv kommer til at deltage, som skal være med og understøtte arbejdet i Danmark under valgkampen, fortæller Stefan Jacobsson, der er partileder for Svenskarnas parti i Sverige.

Danskernes Partis valgkamp vil ligeledes få tysk opbakning, idet Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD) lokalafdeling fra Schleswig-Holstein har lovet at hjælpe til med praktisk arbejde under valgkampen. Daniel Carlsen, partileder for Danskernes Parti, glæder sig over den udenlandske opbakning.

- Der bliver meget at se til under valgkampen, så vi er utrolig glade for opbakningen. At vi i Europa arbejder sammen på tværs af grænser for at fremme nationalismen er en selvfølgelighed, fastslår Daniel Carlsen.

Forsiden lige nu