LIGE NU:

Dårlig weekend for Marco Sørensen

Det Skotske højland blev lidt af et mareridt for den 17-årige Marco Sørensen i weekendens afdeling om det Britiske Formel Ford mesterskab.

Allerede under den indledende træning om fredagen var det klart, at der manglede balance i bilen. Teamet havde ikke, som de fleste andre teams i feltet, fået testet på banen inden løbet, og måtte derfor bruge træningen om fredagen til at justere bilen.

- Min tid i tidtagningen rakte kun til en beskeden syvende plads, næsten 4-tiendedele efter pole position, og teamet kunne godt se at vi ikke kunne når at finde farten til en podie placering. Derfor lød taktikken på, at få så mange point som muligt. I første heat fik jeg kørt mig ind på en fjerde plads, en placering foran køreren som fører mesterskabet, siger Marco Sørensen.

I finaleheatet søndag eftermiddag endte nordjyden løbet i grusfanget efter en voldsom afkørsel med 180 km/t, på grund af olie på banen.

- Alt i alt en weekend som bare skal glemmes, og heldigvis er der stadig 19. afdelinger tilbage af mesterskabet, og de næste baner passer bedre til min bil, siger Marco Sørensen.