LIGE NU:

Dårligt salg i High School Musical - The Ice Tour

Kun godt halvdelen af de 32.000 billetter er solgt.

I efterårsferien kan børn og voksne komme til teenagemusical på is i Gigantium - men få har benyttet sig af muligheden.

Ud af de 32.000 billetter er kun 17.000 blevet solgt. Og Aalborg Kongres- og Kulturcenter har kun knap en uge til at få afsat de sidste billetter. Alligevel vil de ikke høre tale om flop-arragnement.

- Jeg synes faktisk, at det er en ganske pæn procentdel, vi har fået solgt allerede nu, siger pressechef Susanne Kabel.
Hun mener, det lidt vage billetsalg kan skyldes, at de interesserede børn er en svær målgruppe at markedsføre til.

- Nogle af dem, jeg så til showet i Sverige forleden, det var helt små børn på ned til 3 år. Og de er jo nok ikke rigtig kommet i plage-alderen endnu, siger hun og peger desuden på, at det er første gang, der er isshow i Aalborg.

Aalborg Kongres- og Kulturcenter håber på, at der kommer mere skub i salget af billetter, når vi nærmer os premieredagen torsdag d. 16. oktober.

Skarp konkurrence
16. oktober har den første High School Musical - The Ice Tour-forestilling premiere, og dagen efter har den nye, isfri High School Musical-film, og det kan også have en effekt på billetsalget.

- Det kan måske godt være, at børnefamilierne i de her økonomisk trængte tider hellere vil købe fire biografbilletter end fire billetter til et stort isshow.

Gratis billetter - til glæde og fornøjelse
Aalborg Kongres- og Kulturcenter har netop givet 500 billetter væk til Foreningen for Kræftramte Børn i Danmark.

Desuden har 28 personer med fornavnet Lynge henvendt sig for at få to gratis billetter hver - fordi de deler fornavn med AaB's sportsdirektør. De gratis billetter har dog ikke noget med det svigtende billetsalg at gøre. De er henholdsvis en velgørenhedsgave og en gimmick.