LIGE NU:

David Nielsen i politiets søgelys

David Nielsen udgiver på fredag bogen "Sorte Svin". Heri beskriver han sin tid som fodboldspiller. Nu overvejer politiet at se nærmere på David Nielsens overfald på Allan Gaarde, dengang de begge spillede i AaB. I bogen fortæller David Nielsen om sit ove

Fra bogen: Sorte Svin"
?Allan Gaarde er slet ikke klar. Al den vrede og irritation, jeg har i min krop, kommer i et nådeløst hug direkte til kæben på ham.?
Således beskrives slagsmålet med Allan Gaarde i David Nielsens nye bog, ?Sorte Svin?.

Overfald i AaB
For omkring 3½ år siden, spillede David Nielsen i AaB. Til en gang træning i Gigantium, kom Allan Gaarde og David Nielsen i håndgemæng, der sluttede med at Allan Gaarde fik et knytnæveslag.

Politiet overvejer sag
Overfaldet kan føre til en voldsdom. Nordjyllands Politi overvejer at tage sagen op.

- Jeg vil finde ud af, hvad der er hoved og hale i det og bagefter beslutte, om det er noget, vi vil gøre noget ved. Jeg ved ikke, om vi har noget på det fra dengang, men vi kan eventuelt selv finde på at tage sagen op. Om det bliver til en sag, kan jeg endnu ikke sige, siger Peter Rask, der er politiadvokat ved Nordjyllands Politi, til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Fra AaB til FC Midtjylland
Med overfaldet sluttede karrieren for David Nielsen i AaB. Klubben ønskede ikke at beholde ham efter affæren, og han blev kort efter solgt videre til FC Midtjylland.