Foto: Tv2nord.dk

David Nielsen kan blive stjernetræner

Den tidligere AaB'ers nuværende klub Nest-Sotra tror, deres træner kan nå langt.

David Nielsen har som træner sikret oprykning til den næstbedste norske række for den lille klub Nest-Sotra, og er nu på vej mod nye udfordringer. Det skriver tipsbladet.dk.

Og at David Nielsen har større ambitioner end at være træner i en lille norsk klub overrasker ikke den lille klub selv.

- Det er ingen overraskelse for os, at han stopper. Vi har længe haft en dialog om fremtiden, og vi har godt vidst, at det er Davids ambition at prøve noget større. Han og holdet har leveret varen, og derfor er det naturligt, at der er andre, der får øjnene op for hans kvaliteter. Vi er meget tilfredse med det arbejde, han har leveret her. Han har sørget for, at spillerne har udviklet sig helt enormt både sammen og individuelt, og vi er rigtig stolte af, at vi kan sende et stort trænertalent videre i systemet, siger Nest-Sotras bestyrelsesformand Espen Strømme til tipsbladet.dk.

Bestyrelsesformanden er ikke i tvivl om at David Nielsen kan nå langt som træner.

- Hans store styrke ligger ude på træningsbanen, hvor han er en stor motivator. Han er eminent til at engagere spillerne, og han har en filosofi, som han formår at få spillerne til at forstå. Jeg tror på, at vi kommer til at se ham som etableret træner i Tippeligaen, og vi har set med Ståle Solbakken, at det også er muligt at få chancen i udlandet. Den mulighed kan David Nielsen også få med tiden. Han kan gå hele vejen, siger Strømme til tipsbladet.dk.