David Nielsens spillegæld syltet

Den tidligere AaB'er David Nielsen mener, at spillegælden på 1,2 millioner kroner er eftergivet, men Danske Spil er ikke enig.

Danske Spil har aldrig fået de 1,2 millioner kroner som David Nielsen i 2004 spillede op på kredit i en af Danske Spils boder i Aalborg - Spilleboxen.

Noget peger på, at det statsejede danske spilleselskab heller ikke ønsker at vide af dem, det skriver spn.dk.

I alt brugte den daværende AaB-spiller 1,6 millioner kroner, men han betalte kun de 400.000 kroner.

I sin bog "Sorte Svin" skriver David Nielsen blandt andet følgende:

- Jeg har pengene, men betaler aldrig min gæld på 1,2 millioner kroner. Dansk Tipstjeneste er tilfreds med, at sagen er blevet lukket i medierne og vil ikke vide af pengene.

Da sagen kørte tilbage i 2004, var Ladbrokes på vej ind på det danske marked for at bryde den danske spillemonopol. Danske Spils for argument for at holde Ladbrokes ude var, at det engelske firma ikke har nogen øvre grænse for spil, og risikoen for at udvikle ludomaner ville være betydeligt forøget.

- Du skal bare glemme det. Tipstjenesten gider ikke forbindes med ludomani, nu hvor sagen med Ladbrokes kører, sagde David Nielsens advokat, ifølge bogen "Sorte Svin", til sin klient.

Men ifølge informationschef i Danske Spil, Thomas Rørsig, er det en sag mellem den tidligere indehaver af Spilleboxen - som han siger stadig skylder et stort beløb til Danske spil.

Ifølge Jyllands-Postens oplysninger har Danske Spil imidlertid ikke opkrævet én eneste krone hos den tidligere forhandler.