Dedings afløser på plads

Det bliver Lisbeth Kjær Lagoni fra Århus Universitetshospital, der ved årsskiftet afløser chefsygeplejerske Vibeke Deding i sygehusledelsen på Aalborg Sygehus.

Et enigt ansættelsesudvalg har ud fra et stærkt felt af ansøgere til stillingen peget på centerchef for Akut Centeret på Århus Universitetshospital Lisbeth Kjær Lagoni som sygehusets kommende sygeplejefaglige direktør.
 
- Lisbeth Kjær Lagoni er en utrolig velkvalificeret leder, som har vist resultater i sin hidtidige karriere. Hun har erfaring med at gennemføre svære og lange processer og få organisationen med. Hun er samtidig en person med stor gennemslagskraft og fine menneskelige egenskaber. Vi glæder os i sygehusledelsen over at få en tæt samarbejdspartner, som kan udfordre os som ledelsesgruppe og være med til at drive Aalborg Sygehus fremad, siger direktør Jens Ole Skov.
 
Lisbeth Kjær Lagoni har en solid baggrund som såvel sygeplejerske som leder på et stort universitetshospital. Siden april 2011 har hun været konstitueret i stillingen som centerchef for Akut Centeret på Århus Universitetshospital. Forinden var hun i seks år oversygeplejerske i Onkologisk Afdeling på Århus Sygehus, og tidligere har hun været afdelingssygeplejerske i Stråleterapi-afsnittet samme sted. 
 
Lisbeth Kjær Lagoni har desuden organisatorisk erfaring som fællestillidsrepræsentant for sygeplejerskerne på Århus Sygehus og fra Dansk Sygeplejeråd. 
 
- Jeg glæder mig meget til at være med til at præge den sundhedsfaglige udvikling på Aalborg Sygehus og i Region Nordjylland. Omdrejningspunktet for mine ledelsesmæssige handlinger er altid med patienten for øje. Samtidig er jeg meget bevidst om, at personalet er sygehusets største ressource. Når personalet trives og får de rette udfordringer, vil deres præstation og engagement smitte af på patientbehandlingen, og det vil være i fokus i min stilling som sygeplejefaglig direktør, siger Lisbeth Kjær Lagoni.