Den Nordjyske Ledelsespris 2019: Nu kan du nominere din egen leder

Nordjyske Banks direktør Carl Pedersen er med i komittéen, der udvælger Nordjyllands dygtigste leder - på baggrund af DINE nomineringer. Foto: Nordjyske Bank

En dygtig leder scorer højt på fem særlige områder. Se her, om din nærmeste leder kan leve op til kravene.

En chef bestemmer over dig, fordi han har flere stjerner på skulderen end dig. En leder formår at inspirere dig og guide dig til at blive den bedste version af dig selv - sådan siges det, i hvert fald.

Prisen uddeles efter disse kriterier

 • Lederen evner i høj grad at motivere og anerkende medarbejderne i hverdagen, så de føler sig set, hørt og mødt.
 • Lederen evner i høj grad at skabe et godt arbejdsmiljø i afdelingen/virksomheden.
 • Lederen opnår positive mål og resultater.
 • Lederen motiverer medarbejderne til at udvikle og vedligeholde de nødvendige digitale og/eller teknologiske kompetencer.
 • Lederen har en høj grad af troværdighed, integritet og ledelsesmæssigt mod.
Se mere

Om der er noget om snakken, er nu op til DIG at bestemme. Nu kan du nemlig nominere din egen leder til Den Nordjyske Ledelsespris 2019.

Fredag den 22. november uddeles prisen - og du kan nominere den leder, du mener, fortjener prisen, helt frem til onsdag den 23. oktober klokken 12.00.

Det er 12. år i træk, Den Nordjyske Ledelsespris skal uddeles.

For at komme i betragtning til prisen er det en forudsætning, at den indstillede er leder i en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og arbejder med personaleledelse i det daglige.

Skal lederen ende med at få prisen, skal han eller hun evne at motivere og anerkende sine medarbejdere i hverdagen og skabe et godt arbejdsmiljø.

- Der er mange dygtige ledere i Nordjylland, og dem vil vi gerne sætte fokus på og anerkende for deres gode arbejde, siger Pernille Simonsen fra Lederne Himmerland, der blandt andre står bag prisen.

Du kan læse mere om kriterierne nederst i denne artikel.

Sidste års vinder blev Michael Jacobsen, der er adm. direktør i EICO A/S.

Komité: Tilfredse medarbejdre skaber vækst

Den Nordjyske Ledelsespris er stiftet i 2008, og bag prisen står UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark.

Hos Nordjyske Bank sætter bankdirektør Carl Pedersen stor pris på at være med til at sætte fokus på Nordjyllands dygtigste ledere og deres resultater:

- Vi er stolte over igen i år at være med til at hylde de dygtigste nordjyske ledere. Vi prioriterer selv ledelse og løbende uddannelse af vores ledere højt, og al erfaring viser jo, at tilfredse medarbejdere og ledere til syvende og sidst er det, der skaber det bedste fundament for vækst. Derfor synes vi, at det er helt oplagt at sætte fokus på dygtige ledere i Nordjylland og gennem prisen at værdsætte deres engagement og præstationer, siger han. 

Komitéen for Den Nordjyske Ledelsespris 2019

 • Bankdirektør Carl Pedersen, Nordjyske Bank
 • Formand Pernille Simonsen, Lederne Himmerland
 • Direktør Torben Abildgaard, Curia Aalborg, udvalgsformand Erhverv Norddanmark
 • Områdedirektør for Ledelse og organisation, Ane Davidsen, UCN act2learn
 • Hoteldirektør Mette Bonderup, Comwell Hvide Hus, Aalborg
 • Regionsdirektør Morten Haugaard Jacobsen, COWI A/S
 • Adm. direktør Michael Jacobsen, EICO A/S

Forsiden lige nu