LIGE NU:

Der bliver karneval i år

Der bliver igen fest og farver i Aalborgs gader i maj i år. Aalborg Karneval har fået samlet nok penge ind til at fortsætte.

Der bliver karneval i Aalborg i år. Det fortæller karnevallets ledelse. Karnevallet har været i fare for at gå konkurs, og for 14 dage siden meldte karneval-ledelsen ud, at der skulle samles 125.000 kroner ind, hvis karnevallet skulle fortsætte. Derfor opfordrede Aalborg Karneval deltagere til at købe billetter så hurtigt som muligt. Og det har altså givet pote. 750 har allerede købt billetter til karnevallet, og der er samlet sponsorkroner ind for 150.000 kroner. Og det vækker glæde hos arrangørerne:

- Vi har en rigtig god fornemmelse i maven. Vi kan mærke, at der er rigtig mange, som bakker op om karnevallet, og vi skal nok få et rigtig flot karneval i maj. Vi har selvfølgelig stadig brug for, at deltagerne bakker op og køber loyalitetsarmbånd, og at der kommer flere sponsorer til, og at endnu flere restauratører bakker op, siger Klaus Bystrup, leder af karnevallet.

Aalborg Karneval bliver i år afholdt lørdag d. 25. maj.