Foto: Privatfoto

Desperat søgen efter hund

En familie fra Hobro leder i disse dage desperat efter deres lille ruhårede gravhund, Figo. Vi tog med i eftersøgningen.

Den 8-årige hund blev væk under en jagt i Kielstrup fredag formiddag, og i går blev han så set ved Rold Skov.

- Jeg har ikke sovet ret meget. Det hele kører rundt. Når man skal sove, så kan man jo se dens glade ansigt, siger Dorthe Nielsen, der er søster til Figos ejer. Hun passer ofte Figo.

Og selvom Figo er en lille hund, så har han en stor plads i familiens hjerte.

- Man vågner mange gange om natten og tror, at man kan høre ham, og går ud og åbner døren for at se, om han står der. Men det gør han ikke, siger Camilla Elgaard, der er vokset op sammen med Figo.

Siden han forsvandt, har Figo løbet mindst 15 kilometer. Fredag løb han efter et rådyr i Kielstrup, og i går blev han så set ved Madum Sø i Rold Skov. Så det er her, hele familien, venner og naboer leder.

- Jeg så en jordbunke i går, hvor jeg troede, at det var Figo? Man føler jo ligesom, at man hører og ser ham alle vegne, siger Camilla Elgaard.

Udover at lede efter Figo har familien været kreative og delt løbesedler ud i de nærliggende byer samt efterlyst Figo på Facebook. Her er opslaget blevet delt over 300 gange. Og så håber de inderligt, at telefonen snart ringer med nyheden om, at Figo kan komme hjem.