Foto: arkivfoto

1 af 3

- Det er gift for Aalborg

Det vil være gift for Aalborg. Sådan lyder det fra Socialdemokraternes borgmesterkandidat, Thomas Kastrup-Larsen, som dermed tager kraftigt afstand fra udmeldingen fra byråds-kandidat Anders Gravers om at stoppe al integration i Aalborg.

Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) og Anders Gravers stiller op til byrådsvalget i Aalborg med netop det punkt på dagsordenen; at stoppe al integration i Aalborg Kommune.

- Jeg er lodret uenig i SIADs budskaber. Jeg mener, at Aalborg Kommune skal være en alsidig kommune, hvor alle skal kunne føle sig hjemme, uanset etnisk baggrund. Det vil være gift for Aalborg Kommunes udvikling, hvis man stoppede al integration. Vi ville opleve større fattigdom, få flere konflikter, mere kriminalitet og få en utryg by at færdes i. Vi skal tværtimod satse på bedre integration, sikre at alle er med til at bidrage til Aalborg Kommunes udvikling, og understøtte at Aalborg er en international by, med mange virksomheder og uddannelsesinstitutioner som tiltrækker international arbejdskraft, siger Thomas Kastrup-Larsen.