LIGE NU:

Det går bedre end forventet

Fremgang i Jutlander Bank Fusionsbanken opjusterer igen sine forventninger efter flot halvårsresultat på 148 mio. kr. før skat.

Større aktivitet blandt kunderne, en høj omkostningsbevidsthed og 7000 nye kunder fra Østjydsk Bank har bidraget til at løfte resultatet i Jutlander Bank, der kom ud af første halvår 2015 med et resultat før skat på 148 millioner kroner. Halvårsresultatet ligger dermed 50 millioner kroner højere end året før.

Samtidig med offentliggørelsen af halvårsresultatet har Jutlander Bank valgt at opjustere forventningerne til hele 2015. Den primære indtjening - det vil sige resultatet før kursreguleringer, nedskrivninger, sektorløsninger og skat - landede efter første halvår 2015 på 189 millioner kroner. Det er en stigning på 45 procent i forhold til sidste år.

- Vi har i første halvår vist, at vi er en bank, der grundlæggende kan tjene penge. Vores maskinrum fungerer, blandt andet takket være en hel masse dybt engagerede medarbejdere, siger Per Sønderup, ordførende direktør i Jutlander Bank.

Det seneste estimat, som banken meldte ud efter første kvartal, lød på en primær indtjening i hele 2015 i intervallet 275-300 millioner kroner. Efter halvårsresultatet lyder forventningen nu på mellem 310 og 335 millioner.

Jutlander Bank, der er resultatet af fusionen i januar 2014 mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro, overtog i januar 2015 to afdelinger fra Østjydsk Bank, Gjerlev og Randers med i alt 7000 kunder. Dermed voksede Jutlander Banks forretningsomfang med 1,6 milliarder kroner.

def_thumb,50_percent

play Jeanette håber på hjælp fra ny senfølgeklinik: - Bare jeg ikke skal have det sådan her resten af livet

brand 1

gallery Staldbygning stod i brand: Halmballer fik ilden til at sprede sig

frost vinter sne kulde koldt

Søndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

PH 150121 Mangler mælk til for tidligt-fødte Still

play Hospital mangler mælk til for tidligt fødte: - Det gør en verden til forskel

def_thumb,50_percent

play Jeanette håber på hjælp fra ny senfølgeklinik: - Bare jeg ikke skal have det sådan her resten af livet

brand 1

gallery Staldbygning stod i brand: Halmballer fik ilden til at sprede sig

Til forsiden

Til forsiden