Foto: Tv2nord.dk

Det sorte register nægter at betale kæmpebøde

Ole Christiansen, manden bag hjemmesiden Det sorte register, nægter at betale 500.000 i erstatning, som han er blevet påbudt.

Ole Christiansen, den nordjyske mand, der står bag den kontroversielle hjemmeside Det sorte register, der med navns nævnelse beskriver hvordan ansatte i politiet, kommunerne og andre offentlige tjenester "efter borgernes mening" har overtrådt loven er ved Retten i Holbæk blevet idømt at betale 20 dagbøder á 100 kroner og fem gange 100.000 kroner i erstatning til fem politikere og embedsmænd ansat i Odsherred Kommune. Det skriver Nordvestnyt ifølge tv2east.dk.

 

Ole Christiansen, der tidligere har boet i Mariager, men nu bor i Haderslev, hvor han i november stillede op til kommunalvalget, fik dommen for injurier mod de fem personer. Men han nægter at fjerne de stødende tekster fra hjemmesiden.

 

- Jeg har nemlig ikke tænkt mig at følge en afgørelse fra en dansk domstol omkring Det Sorte Register, og jeg vil aldrig betale sagsomkostninger, erstatninger eller andet. Hjemmesiden er tysk registreret og hostet i USA, så jeg kan kun grine af Odsherred Kommune, siger Ole Christiansen til Nordvestnyt ifølge tv2east.dk.

 

Ifølge tv2east.dk og Nordvestnyt er sagen nu sendt til Fogedretten i Sønderborg.