Foto: TV2/Nord

DF'er ekskluderet i Hjørring

Steen Lindgren Sørensen-Mølgaard er blevet smidt ud af Dansk Folkeparti efter at have politianmeldt sin partifælle og spidskandidat til kommunalvalget i Hjørring Kommune, Vivi Jensen.

Steen Mølgaard modtog i går et brev, hvor han blev informeret om, at han er ekskluderet fra partiet med øjeblikkelig virkning. Det fortæller DR Nordjylland.

Steen Mølgaard stillede op som kandidat for Dansk Folkeparti i Hjørring. Men dagen før kommunalvalget meldte han ud i pressen, at han havde politianmeldt Vivi Jensen for at have videregivet private oplysninger om ham.

Han sagde samtidig, at han ikke ønskede at optræde på billeder sammen med hende. Og det er netop det sidste, som har været den afgørende faktor for, at Steen Mølgaard er blevet smidt ud. Det fortæller organisationskonsulent i Dansk Folkepartis hovedbestyrelse, Steen Thomsen.

- Det er helt uholdbart. Hvis man stiller op som byrådskandidat, kan man ikke bare sige, at man ikke vil optræde på billeder sammen med spidskandidaten, siger han til DR Nordjylland.

Og hovedpersonen selv er ikke overrasket over eksklusionen.

- Jeg havde det jo godt på fornemmelsen. Men jeg kan da godt undre mig over, at der ikke er nogen, som har villet forholde sig til mine henvendelser, hvor jeg har forholdt mig kritisk til den lokale ledelse, siger Steen Lindgren Sørensen-Mølgaard.