LIGE NU:

Direktør om indbrud i firmabiler: - Jeg er skidetræt af det

Tyverier fra håndværkerbiler er et stadigt større problem. Hos Uggerly Installation bliver der hvert år stjålet værktøj for flere hundrede tusinde kroner. Men tyverisagerne bliver henlagt uden at blive efterforsket, siger direktøren. Det vil han gerne have lavet om på.

Indbrud i firmabilerne koster hvert år virksomheden Uggerly Installation flere hundrede tusinde kroner, og direktøren er godt træt af, at politiet ikke forsøger at fange gerningsmændene. 

Især elværktøj stjæles i stor stil og virksomhederne oplever konsekvent, at anmeldelserne til politiet henlægges allerede samme dag eller dagen efter, uden at politiet overhovedet har efterforsket sagen.

- Det er jeg skidetræt af, men jeg kan jo ikke sige, hvor de skal placere deres ressourcer. Jeg er bare frustreret over, at man ikke bare én gang kommer ud og ser, om man kan fange den her tyv eller finde ud af, hvor værktøjet er blevet af, siger Henrik Uggerly, Direktør i Uggerly Installation. 

Installatørernes brancheforening har i disse dage inviteret folketingspolitikere ud på virksomhederne for at få myndighederne i tale. 

Venstres retsordfører, Preben Bang Henriksen, der i dag var på besøg hos Uggerly Installation, virkede overrasket over, hvor hurtigt sagerne om tyveri bliver henlagt hos politiet. 

- Det må jeg bare sige, at det hører ingen steder hjemme. Det er noget, vi skal tage op med justitsministeren, og det er noget, som vi allerede har garanteret normen for, i form af det der hedder politigaranti. Politiet skal rykke ud, men de skal ikke bare rykke ud. De skal også efterforske, siger Preben Bang Henriksen (V)

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden