LIGE NU:

DMI varsler skybrud over Nordjylland

Kraftig regn og skybrud kan endnu engang ramme Nordjylland.

Ingen i Nordjylland kan lørdag føle sig sikre i forhold til Moder Natur. Hun er en lunefuld dame, og frem til søndag morgen er der risiko for at hun lader himlens sluser åbne sig, og derfor har DMI udsendt et varsel om kraftig regn og skybrud for hele Jylland, Fyn og det sydfynske øhav.

Det er et udbredt regnvejr fra syd, der er på spil, og lørdag ved middagstid har regnskyerne allerede "afleveret" regn i skybrudsmængder flere steder i Sønderjylland. Om det samme vil ske i Nordjylland er svært at vide, men der er en risiko.

- Der kommer perioder hvor der driver regnvejr og byger forbi. Der gemmer sig byger inde i det almindelige regnvejr, og der kan godt gemme sig et par tordenbrag derinde også, siger Thomas Mørk, der er meteorolog på TV 2 Vejret.

Ved 15-tiden er regnvejret ifølge prognoserne godt på vej op over Himmerland og Thy, og ved 17-tiden er hele den nordjyske himmel indhyldet i dette vejrsystem.

De fleste vil opleve at regnvejret er forbigående, men hvis man rammes af en af de skjulte byger, vil det være voldsomt, lyder det fra meteorologen.

Temperaturen vil det meste af dagen være på op mod 18 grader, og lørdag aften falder den ikke meget. Her vil man opleve mellem 15 og 17 grader.

DMI's varsel om kraftig regn og skybrud gælder til søndag morgen klokken 06.00.