Dobbelt kasse fra Dalsgaard

Henrik Dalsgaard blev dobbelt målscorer for AaB, da holdet vandt den første testkamp på træningslejren i Portugal med 3-1 over Portimonense.

Det portugisiske mandskab er placeret i den nederste ende i den næstbedste liga i Portugal, og det lokale hold viste sig også som en overkommelig opgave for AaB, som vandt kampen med 3-1 efter føring på 2-0 ved pausen.

Henrik Dalsgaard var med i alle tre AaBs scoringer. Han stod selv bag kampens første mål, og ved scoringen til 2-0 var han oplægger til Nicklas Helenius.

Et kvarter inde i anden halvleg øgede Dalsgaard til 3-0. Portimonense fik reduceret, men tættere end 3-1 kom portugiserne ikke.

- Helenius og Dalsgaard har et fint samspil oppe foran, og udover præstationen fra hele holdet er vi selvfølgelig tilfredse med resultatet, selvom vi med lidt mere coolness i slutfasen kunne have vundet større, siger AaBs træner Kent Nielsen til aabsport.dk.