Dom i lotterisag

Foto: Ib William Christensen

I dag falder der dom i sagen om Aalborg DH's billotteri. Den 24-årige Mathias Norup vandt sidste år en Toyota Yaris i et lotteri, men bilen var hverken købt eller bestilt. Nu kræver han erstatning.

Da Mathias Norup sidste år ville hente sin nye bil, som han havde vundet i et lotteri hos Aalborg DH, fik han en lang næse, for bilen var hverken købt eller bestilt.

Der var også uoverensstemmelser om, hvem der havde tilladelsen til at lave lotteriet, og om hvor mange lodder der egentlig, var blevet solgt.

- Der har slet ikke været styr på noget i det lotteri, siger Mathias Norup.

Mathias Norup har sagsøgt den tidligere ledelse for sit lotteritab. Han kræver 146.000 kr. Han har indtil nu måttet nøjes med en godtgørelse på 13.000 kr, som han fik i maj måned 2012, da Aalborg DH var konkurstruet og derfor gennemgik en rekonstruktion.

De sagsøgte er nuværende klubejer Bjarne Brath, tidligere direktør Lars Steffensen samt to tidligere bestyrelsesmedlemmer Jens Melgaard og Mads Kringelbach. De mener ikke, at Mathias Norup har krav på mere i dag, efter selskabet Aalborg DH A/S gennemgik rekonstruktionen og blev til Aalborg DH ApS.

Sagen er for retten i dag klokken 13.00.

Forsiden lige nu