LIGE NU:

Dræbt fordi han skyldte penge

Mandag aften blev en 40-årig mand dræbt af to skud på en landejendom syd for Hadsund. Grundlovsforhøret sluttede først på aftenen tirsdag. Her kom det frem at motivet for drabet angiveligt skulle være penge

Den nu dræbte Michael Brian Fredsgaard skyldte 7.000 kroner til en 50-årig bekendt. Derfor kom de to op at tottes i huset, hvor der var flere andre personer samlet. De var allerede berusede, og pludselig forsvandt den 50-årige mand og kom siden tilbage med et ladt haglgevær. Geværet gav han videre til en 23-årig mand, som er konstabel i hæren, som derefter skød den 40-årig mand på tæt hold med to skud.

Episoden skete klokken 21.50 mandag aften, hvorefter de andre tilstedeværende selv kontaktede politiet. De fortalte ordensmagten, at den 40-årige mand havde begået selvmord. Den teori fik politiet dog hurtigt ændret på. I dagens grundlovsforhør i Aalborg har den 23-årige da også erkendt sig skyldig i drab.

Den nu dræbte 40-årige mand havde kendt den 50-årige, der hentede geværet, igennem flere år, og de to havde ikke noget mellemværende - på trods af de 7.000 kroner, som altså kostede manden livet.