LIGE NU:

Drama på skole: Person truede med at dræbe elever

En person har tirsdag formiddag ringet til Gl. Lindholm Skole og sagt, at han vil dræbe elever. Afspærring er nu ophævet, men politiet er stadig til stede.

Politiet modtog tirsdag klokken 09.43 en anmeldelse om at en person havde indtelefoneret trusler mod Gl. Lindholm Skole.

Beskeden i telefonen lød på at "der kommer en og dræber elever på Gl. Lindholm," skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet mødte massivt frem på skolen, hvor de kunne konstatere at ingen er kommet noget til.

- Alt var roligt på skolen, da vi nåede frem. Intet voldeligt har fundet sted, siger vicepolitiinspektør Henrik Skals fra Nordjyllands Politi, der oplyser, at man straks gik i dialog med skolens ledelse.

Politiet har nu igangsat en efterforskning, der skal klarlægge hvorfra truslen blev indtelefoneret.

- Vi har sat gang i en massiv efterforskning for at finde ud af, hvem der har sendt denne besked, siger vicepolitiinspektør Henrik Skals.

- Vi er ved at forfølge nogle spor i sagen, men mere kan jeg ikke oplyse om efterforskningen lige nu.

Politiet opfordrer forældre til børn på Gl. Lindholm Skole til at blive hjemme. Politiet er fortsat til stede, men truslen påvirker ikke skolen i øvrigt.

- Forældrene kan tage det stile og roligt. Der er stadig undervisning på skolen, siger vicepolitiinspektør Henrik Skals.

Indsatsleder på stedet Mogens Hougesen fortæller til TV2/Nord at den umiddelbare vurdering af truslen er, at den ikke vil blive ført ud i livet.

Samtidig har ingen set nogen eller noget usædvanligt, og man har derfor fortsat undervisningen.

Omkring klokken 12.40 har Nordjyllands Politi ophævet afspærringen på skolen, men er stadig til stede.