Drømmedebut til Nadia Nadim i Manchester: Satte kursen mod storsejr

Med et mål og en assist fik Nadia Nadim en drømmestart på tilværelsen i Manchester City.

Den tidligere Fortuna Hjørring-stjerne - og selverklærede halvnordjyde - Nadia Nadim fik søndag den bedst tænkelige start hos sin nye klub Manchester City.

I storsejren på 5-2 over Reading FC satte Nadim gang i målscoringen, da hun efter blot seks minutters spil sprang, svævede og knaldede bolden i nettet på et hovedstød sendt ind i feltet af Nikita Parris fra højre kant.

Samme halvleg ville byde på hele fire mål yderligere. Reading, der altså fik en chokstart på kampen, kom flot tilbage i halvlegen, og efter Chaplans mål 41 minutter inde i kampen stod der 2-2. Det lavede Citys Isobel Christiansen dog om på to minutter senere og Nadia Nadim og resten af Citys mandskab kunne således gå til pause med en 3-2 føring.

Nadim havde i øvrigt en hovedrolle i Claire Emslies mål til 2-0. Her sendte landsholdsangriberen, der for nylig blev kåret til Årets Dansker af Berlingske, en perfekt timet stikning igennem Reading-forsvaret. Emslie samlede flot bolden op, og sendte den forbi Earpes i Reading-målet.

Anden halvleg blev en smule mere afdæmpet end første målt på actionbarometeret, men City formåede alligevel at udbygge føringen med to mål. Begge scoret af Jill Scott efter 11 og 13 minutters spil.

Med sejren er Manchester City nummer 1 i ligaen - to point foran Chelsea.