Dykkere gør klar til at lede efter 21-årig mand ved kajkanten i Aalborg.

Dykkere leder igen efter Frederik

Eftersøgningen efter forsvunden ung mand fortsætter, når krydstogtskib forlader Aalborg Havn.

Falcks dykkere står lige nu klar til at lede efter den forsvundne Frederik Haar, som forsvandt efter en tur i byen natten til onsdag.

Man har stort set ingen spor at gå efter i sagen, og der er ingen konkrete tegn på, at Frederik Haar skulle være forsvundet i vandet. Alligevel er det en risiko, som myndighederne forfølger.

I går var dykkere i vandet for at afsøge området ud for Lauritzens Plads, og i dag er redningsfolkene tilbage på kajen. Her afventer dykkerne, at det store krydstogtskib 'Magellan' afsejler, inden de hopper i vandet.

Redningsfolkene forestiller sig, at det store skibs skruer kan hvirvle bunden op i området ud for Utzon Museet, når det sejler afsted. Og skulle Frederik Haar ligge på bunden, er det sandsynligt, at hans lig vil dukke op af mudderet på bunden.

Herefter er planen at søge videre mod øst langs med kajkanten.

Området er præget af stærk og skiftende strøm, og derfor skal en afsøgning under vandet dække et stort område.

Politiet er desuden i gang med at lokalisere alt overvågning, hvor der er chance for, at Frederik er blevet set på. Hos Nordjyllands Politi håber man fortsat på, at finde Frederik i live, selvom han nu har været forsvundet i en uge.