LIGE NU:

Dyrk Finland på Aalborgbibliotekerne

Årets første bogcafé den 4. januar bliver en hyldest til Finland - det forunderlige finurlige land højt mod nord. Saunalandet med Marimekko, Kimi Raikkonen, Mumitroldene og midnatssol. Gratis adgang til bogcafeen i Glashjørnet på Hovedbiblioteket i Aalbor

Finske humorister
Finnerne mestrer kunsten at kombinere det humoristiske med det alvorlige. Finsk litteratur er sprængfyldt med gribende personskildringer med glimt i øjet og et skævt smil.
Glæd dig blandt andet til at høre om den hylende møller og til at opleve højtlæsning på finsk.

Finsk kunst i Aalborg
Finnerne har en evne til at skabe stor kunst ud af mødet mellem kontraster.
I Aalborg kan vi hver dag glæde os over vores smukke kunstmuseum, som er tegnet af den verdensberømte finske arkitekt Alvar Aalto.

Bogcafé med smagsprøver
På vores bogcaféer hylder vi glæden ved at dele gode læseoplevelser. Vi serverer smagsprøver på gode romaner og præsenterer hver gang et overraskende indslag som appetitvækker til det aktuelle tema. Denne gang byder vi på finskbrød, oplæsning på finsk, sort kaffe og frostklare romaner.

Udstillinger i bogcafeen
I forbindelse med bogcaféen udstiller Nordjyllands Kunstmuseum, Bibliotek & Arkiv bøger om finsk kunst og arkitektur.

Forårsprogram 2008
Glæd dig til at høre om rigtige mænd d. 1. februar, tag med os til bella Italia d. 7. marts og vær med til at runde forårssæsonen af med fodboldengle d. 4. april.

Film og bøger
Som noget nyt vil vi kombinere film og bøger når vi holder bogcafé i Biffen Art Cinema d. 18. januar. Sammen med Biffen viser vi kortfilm og fortæller om bøger, der tænder den indre film.
Vi lover 100% læseglæde for filmelskere, når vi fortæller om gamle kendinge og nye overraskelser fra vores bogcaféer.

Hvis du vil vide mere
Læs mere om vores nye forårssæson af bogcaféer på vores hjemmeside www.aalborgbibliotekerne.dk eller få en folder på dit nærmeste bibliotek.
Husk: Bøger skal ses på biblioteket!