Efter offentliggørelsen af overvågningsbilleder fra Heidis Bier Bar, har flere borgere hjulpet politiet med at fastslå identiteten på en formodet voldsmand. Foto: Nordjyllands Politi/tv2nord.dk

Efterlysning gav pote

Flere borgere kunne hjælpe Nordjyllands Politi med at finde frem til identiteten på en mand, der nu sigtes for vold.

Mandag udsendte Nordjyllands Politi en efterlysning af en mand, der sættes i forbindelse med en voldsepisode 23. november på Heidis Bier Bar i Jomfru Ane Gade.

Politiet bad offentligheden om hjælp til at identificere manden, der er fanget på videoovervågningsbilleder fra diskoteket.

Og efterlysningen gav hurtigt resultat. Mandag morgen havde politiet fastslået mandens identitet efter 3-4 emails og flere telefonopkald fra borgere.

Gerningsmanden er en lokal mand midt i 30'erne. Han er kendt af politiet, men det er for ting, der ligger en del år tilbage.

- Vi ved, hvem han er og hvor han bor. Nu skal vi ud og hente ham, så han kan blive afhørt, og han sigtes for vold, fortæller politiassistent Henrik Knudsen fra Nordjyllands Politi.

Overvågningsbillederne fra diskoteket viser ret tydeligt voldsepisoden, som foregik på diskotekets toilet. Her skal manden have givet sit offer et knytnæveslag i hovedet.